Dr. Dorien Gijbels

Dr. Gijbels studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in 2010 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met specialisatie in de dermatologie en venereologie in het Universitair Ziekenhuis in Leuven op de dienst dermatologie, onder leiding van Prof. Dr. M. Garmyn.

In juli 2014 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie. Nadien werkte ze deeltijds in de Da Vinci kliniek in Beerse en deeltijds in het Atrium MC in Heerlen, Nederland. In 2015 startte ze een eigen praktijk samen met collega Dr. Vanneste in Bilzen. Dr. Gijbels heeft een specifieke interesse in de algemene dermatologie, dermato-oncologie, kleine dermatologische ingrepen en sclerotherapie.

Dr. Gijbels is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Lucie Vanneste

Dr. Vanneste studeerde in 2010 met grote onderscheiding af als arts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venereologie in het Universitair Ziekenhuis in Leuven, in het Atrium MC in Heerlen en in Aarschot (Dr. Kerre).

In juli 2014 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie. Nadien werkte ze deeltijds in de groepspraktijk dermatologie in Lier en deeltijds in het ziekenhuis Atrium MC Heerlen (Nederland).

In 2015 startte ze een eigen praktijk samen met collega Dr. Gijbels in Bilzen. Dr. Vanneste heeft een specifieke interesse in de algemene dermatologie, dermato-oncologie, kleine dermatologische ingrepen en sclerotherapie.

Dr. Vanneste spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ze heeft 2 kinderen.

Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Claire Muyldermans

Dr. Muyldermans startte haar bachelor geneeskunde in Diepenbeek, aan de Universiteit Hasselt. Ze behaalde haar masterdiploma met grote onderscheiding aan de Katholieke Universiteit Leuven waar ze in 2016 promoveerde tot arts.

Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venereologie in het Universitair Ziekenhuis in Leuven onder supervisie van Prof. Dr. Garmyn. 

Tijdens haar specialisatie was zij één jaar werkzaam op de dienst Dermatologie van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) te Genk en in de privépraktijk van stagemeester Dr. Poblete waar zij haar vaardigheden in de dermatochirurgie verder heeft ontwikkeld. Ook werkte zij een half jaar op de dienst Interne Geneeskunde van het Mariaziekenhuis Noord-Limburg te Pelt.

In juli 2020 behaalde zij haar erkenning als "Arts-specialist in de Dermatologie en Venereologie", alsook het diploma "Master na Master in de Dermatologie en Venereologie".

In september 2020 startte zij in de groepspraktijk bij Dr. Gijbels en Dr. Vanneste. Naast algemene dermatologie heeft Dr. Muyldermans een bijzondere interesse in acute dermatologie, infectieuze huidziekten, psoriasis, atopisch eczeem, oncologie/dermatoscopie, kleine chirurgische ingrepen en esthetische dermatologie

Dr. Muyldermans is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Julie De Smedt

Dokter Julie De Smedt studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. In juni 2015 behaalde ze haar diploma arts met grote onderscheiding. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venereologie in het Universitair Ziekenhuis in Leuven onder supervisie van Prof. Dr. Marjan Garmyn, waarvan zij gedurende een half jaar werkte aan het universitair ziekenhuis van Antwerpen onder supervisie van Prof. Dr. Julien Lambert.

Tijdens haar opleiding startte zij een PhD in het dermato-oncologisch onderzoeksveld aan het laboratorium van Dermatologie onder begeleiding van Prof. Marjan Garmyn.

Vanaf januari 2023 start zij in de groepspraktijk Dermatologie Bilzen. Voorts is Dokter Julie De Smedt nog verbonden aan de KU Leuven, waar zij haar PhD momenteel afwerkt.

Zij heeft een bijzondere interesse in dermato-oncologie en onderzoek van naevi (moedervlekken) door middel van dermatoscopie. U kan daarbuiten bij haar terecht voor vragen in verband met algemene dermatologie, atopisch eczeem, psoriasis, pediatrische dermatologie, kleine chirurgische ingrepen en esthetische dermatologie.

Dokter Julie De Smedt spreekt Nederlands, Frans en Engels. Zij is mama van 1 zoontje.

Dr. Julie De Smedt is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.